Opleiding & Werkervaring

Na 10 jaar als docente Italiaans te hebben gewerkt heb ik de opleiding Personeel en Arbeid afgerond (1997) en jaren gewerkt als trainer/adviseur op het gebied van loopbaanbegeleiding, beroepskeuze en re-integratie van (herintredende) vrouwen.

Ik heb me daarna verder opgeleid tot Arbeidsdeskundige (2001) en vervolgens tot Arbeid- en Organisatiedeskundige (2004). Het accent van mijn werk verschoof naar het bredere terrein dat zich bevindt tussen arbeid, gezondheid, preventie van arbeidsongeschiktheid, herintreden na ziekte of begeleiding tijdens het ziekteverzuim. Dit is boeiend maatwerk dat ik nog steeds met veel voldoening doe naast mijn andere activiteiten. Ik bleef mezelf ontwikkelen met cursussen en trainingen zowel vakinhoudelijk als communicatiegericht.

In 2009 kwam ik bij het opleidingsinstituut Plata terecht, waar ik achtereenvolgens de opleidingen Practitioner + Master Practitioner NLP, Transactionele Analyse en Systemisch Werk heb gedaan, gevolgd door de verdiepende trainingen Vrouwelijk Leiderschap, Karakterstructuren en Systemisch Werk. In 2011 ontdekte ik de kracht van Mindfulness, in mei 2012 heb ik de opleiding tot Mindfulnesstrainer afgerond.
In juni 2012 is Angelis Coaching geboren.

Voor meer informatie zie ook Achtergrond.