Anna De Angelis

Mijn naam is Anna De Angelis, personal coach, looppadbegeleider, mindfulnesstrainer.

Ik sta stevig met mijn voeten op de grond en kijk met nieuwsgierige ogen naar de wereld en de wonderen om me heen. Ik haal uit het leven wat erin zit, heb en deel positieve energie, ben in staat te motiveren door enthousiasme, betrokkenheid en mildheid. Ik daag mijzelf en mijn omgeving uit in alle eerlijkheid, respect en humor. Ik groei en help groeien, zonder oordeel maak ik ruimte voor wat er is en wat er komen gaat, om de ongekende vermogens te blijven ontwikkelen, op weg naar de realisatie van wensen en doelstellingen.

In mijn coaching maak ik gebruik van mijn intuïtie, kennis en ervaring, en werk met geïntegreerde technieken uit de NLP, Transactionele Analyse, Systemisch Werk, Mindfulness of net wat nodig is om lichter verder te komen.

Voor meer informatie zie ook Achtergrond en Opleiding & Werkervaring.